Levné ubytování České Budějovice - penzion

Detail inzerátu

Číslo inzerátu 87050
Zobrazené 136
Inzerát expiruje 03-06-2024
V kategóriach Ubytovanie

Popis

Levné ubytování České Budějovice penzion Minor nabízí příjemný pobyt, chutné snídaně a možnost parkování osobních i dodávkových automobilů.

Krátkodobé či dlouhodobé ubytování České Budějovice je situováno v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích a je vhodné pro dovolenou, rodiny s dětmi, pracovní skupiny a služební cesty. Recepce penzionu ochotně vyhoví vašemu přání, zda požadujete pokoje s postelemi manželskými (spojenými), nebo samostatnými (oddělenými).

Penzion České Budějovice připravuje chutné snídaně dle vlastního výběru z bohaté nabídky šesti druhů snídaňového menu denně od 7: 00 do 10: 00 hodin.

Ubytování České Budějovice má všechny pokoje i apartmány vybaveny vlastním WC, sprchou, satelitem, plochou televizí, minibarem, ledničkou a velkým přenosným ventilátorem, varnou konvicí, mikrovlnkou a potřebným nádobím.

Penziony České Budějovice vám umožní vyrážet na výlety a strávit ve městě nebo v okolí v oblasti Jižní Čechy příjemnou, a přitom velice zajímavou dovolenou.

Levný penzion České Budějovice se nachází v klidné části města, je vzdálen pouhých 6 km od Hluboké nad Vltavou, kde můžete navštívit Státní zámek nebo Lovecký zámek Ohrada a jiné historické památky.

Levné dlouhodobé ubytování v Českých Budějovicích vám může zpříjemnit romantická cesta do Hluboké nad Vltavou výletní lodí po řece Vltavě.

Dovolená strávená v Českých Budějovicích v tichém a klidném prostředí penzionu vám poskytne ideální možnost vyžití i odpočinku.

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia: Ponuka

Lokalita

Česká republika

Video

Cena: 37 37
Kontakt Irena Srbová
info@pensionminor.cz
Telefón/mobil:: 72..........zobraziť
Spomente že voláte z megainzercia.eu
Pridané 05-06-2023
Pridal

Podobné inzeráty