Penzion Minor levné ubytování České Budějovice Neviditeľný inzerát

Kategória

Služby / Ubytovanie

Popis
Penzion Minor České Budějovice poskytuje levné ubytování se snídaní a možností snadného parkování i dodávkových automobilů.Ubytování patří mezi nejlev

Penzion Minor se nachází v tiché části města České Budějovice nedaleko centra, výstaviště a kolejí vysoké školy VŠTE. Poskytuje kvalitní levné ubytování V Českých Budějovicích, kde v klidu a soukromí se budete cítit jako doma.

Pokud navštívíte České Budějovice za účelem dovolené, je ubytování v levném penzionu Minor pro vás skvělým tipem pro příjemný pobyt za nejlepší ceny.

Řadíme se mezi levné penziony v Českých Budějovicích a okolí, nabízíme komfortní prostorný dvoupokojový apartmán pro 1 – 4 osoby a různé druhy pokojů: Jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové.

Ubytování České Budějovice je ve všech pokojích i apartmánu plně vybaveno vlastním WC i koupelnou, satelitní televizí, minibarem, ledničkou, varnou konvicí a mikrovlnkou s potřebným nádobím.

V rodinném penzionu České Budějovice je k dispozici rychlé Wi-Fi připojení k internetu. Parkování je možné na uzavíratelném a nepřetržitě monitorovaném parkovišti.

Ubytování České Budějovice na jednu noc nebo více nocí denně podává snídaně ve své restauraci od 7.00 do 10.00 hodin, za nejlepší jednotnou cenu a to dle vašeho výběru ze šesti položek snídaňového menu.

Zavítejte do Českých Budějovic a prohlédněte si historické město a jeho okolí, penziony a levné hotely jsou svou polohou ideálním místem pro ubytování, které lze během dovolené využít jako základnu k výletům po okolí, například do Hluboké nad Vltavou, nebo do Českého Krumlova či Třeboně.

Věřte, že naši zaměstnanci učiní vše pro Vaše příjemné a levné ubytování v penzionu v Českých Budějovicích a stanete se tak jedněmi z mnoha spokojených klientů.

Penziony v Českých Budějovicích kromě rodinné dovolené, lze využít jako levné krátkodobé i dlouhodobé ubytování pro pracovní skupiny a služební cesty. Nabízíme kvalitní pobyt a ubytovací služby jako hotely České Budějovice za nejlepší dostupné ceny.

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia:: Ponuka

Cena

23 EUR

Pridal

Jaroslav Srba

Lokalita

Česká republika

Detail inzerátu

Číslo inzerátu: 84196
Zobrazené: 230
Pridané 05-06-2021
Inzerát expiruje: 04-06-2024