Penzion Minor levné ubytování České Budějovice

Detail inzerátu

Číslo inzerátu 87056
Zobrazené 688
Inzerát expiruje 10-06-2025
V kategóriach Ubytovanie

Popis

Penzion Minor České Budějovice je určen hostům, kteří ve městě hledají penziony nabízející kvalitní a levné ubytování s možností snídaně.

 

Ubytování České Budějovice je skvěle vybaveno, proto se zde budete cítit velice pohodlně po celou dobu vaší dovolené. Recepce penzionu ochotně vyhoví vašemu přání, zda požadujete pokoje s postelemi manželskými (spojenými), nebo samostatnými (oddělenými).

 

Levný penzion České Budějovice má rodinnou atmosféru a příjemný ochotný personál, nachází se nedaleko centra města, výstaviště, obchodní zóny a kolejí vysoké školy VŠTE.

 

Ubytování v soukromí České Budějovice je snadno dostupné vlastním autem nebo městskou hromadnou dopravou. Stanice MHD je v těsné blízkosti penzionu.

 

V Českých Budějovicích patříme mezi nejlevnější ubytování, vhodné pro rodinnou dovolenou, služební cesty i firemní pracovní skupiny.

 

Rodinný penzion České Budějovice nabízí za poplatek bezpečné parkování osobních automobilů na uzavřeném parkovišti v objektu ubytovacího zařízení, které je nepřetržitě monitorováno kamerou se záznamem. Před ubytováním lze zdarma parkovat s osobními i dodávkovými automobily.

 

Ubytování České Budějovice disponuje komfortně zařízenými pokoji a dvoupokojovým apartmánem. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, sprchou, plochou televizí se satelitním příjmem, minibarem, chladničkou, varnou konvicí, mikrovlnnou troubu a nádobím. Wi-fi internetové připojení je dostupné v celém objektu.

 

Využijte kvalitní levné ubytování v České Budějovice za nejlepší cenu, v pokojích jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových a v prostorném komfortně zařízeném dvoupokojovém apartmánu pro 1-4 osoby. Recepce penzionu ochotně vyhoví vašemu přání, zda požadujete pokoje s postelemi manželskými (spojenými), nebo samostatnými (oddělenými).

 

 

Penzion Minor České Budějovice, důsledně dbá každodenní pečlivý úklid, pokoje a apartmán je nepřetržitě udržován v naprostém pořádku a čistotě, včetně stále upravené zahrady.

 

Ubytování v penzionu Minor České Budějovice na jednu nebo více nocí, vhodné pro jednotlivce, manželské páry, mladé, seniory služební cesty i firemní pracovní skupiny.

 

Krátkodobé nebo levné dlouhodobé ubytování České Budějovice, vám zpříjemní snídaňová restaurace, kde jsou každé ráno dle vašeho výběru připravovány kvalitní snídaně za nejlepší ceny.

 

Řadíme se mezi penziony České Budějovice, které dbají na bezpečný pobyt klientů, proto jsou v celém objektu ubytovacího zařízení instalovány protipožární hlásiče případného požáru.

 

Hotely a penziony České Budějovice lze využít v rámci levné letní dovolené, jako skvělé výchozí stanoviště pro procházky a zajímavé výlety do okolí města v oblasti Jižní Čechy.

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia: Ponuka

Lokalita

Česká republika

Video

Cena: 37 37
Kontakt Jaroslav Srba
info@penzionminor.cz
Telefón/mobil:: 72..........zobraziť
Spomente že voláte z megainzercia.eu
Pridané 13-06-2023
Pridal
28138601 (1)
Začať rozhovor
0.00 ( 0 hlasov )

Podobné inzeráty